Grønn te, ett super alternativ til kaffe!

Grønn te er virkelig en power drikk!

Jeg elsker grønn te. Grønn te gir meg kick, det setter i gang fordøyelsen hvis den er litt treg og det er sunt i tillegg. Dessverre tåler jeg ikke kaffe noe særlig, pleier som regel å bli altfor stimulert og det er ikke gunstig hverken for meg eller mine omgivelser. Derfor er grønn te mitt sunne alternativ til kaffe. Noen ganger blir jeg litt for våken av det også, men som regel gir deg meg bare det lille ekstra jeg trenger for å gjennomføre det jeg skal. Spesielt før trening er min kopp med grønn te et must!

Grønn te har en mengde med helsefordeler. Det er blandt annet rikt på polyphenoler som er kraftige antioksidanter. Disse virker krefthemmende og studier viser at de også er effektive til å senke det skadelige kolesterolet. En annen super ting med grønn te er at det stimulerer forbrenningen!

mmmmmatcha..

Grønn matcha er japansk grønn te og på Supernature er det en instant variant i pulverform som er blandet med kokos blomst sukker. Den er superkos og smaker helt fantastisk! Siden det ikke er ren matcha så egner den seg også som kveldsdrikk og du får masse av disse kraftige  antioksidantene likevel.

Luv,

 

2 kommentarer til Grønn te, ett super alternativ til kaffe!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blogglistenhits ToppBlogg - toppliste for bloggere
alleoppskrifter.no
Om Trine…
Trine Berge er en av Norges fremste livsstilsveileder innen supermat, rawfood og sunn livsstil. Hun er medforfatter av flere bøker blant annet bestselgerne «Supermat» og «Supersmooties – superhelse på 123». Trine har siden midten av 90 tallet erfart og utprøvd det meste innen kosthold, detox og indre arbeid. I 1998 startet hun firmaet som i dag heter Supernature, Nordens største på supermat. - Jeg er opptatt av en helhetlig livsstil som ikke bare består av supermat, rawfood og et sunt balansert kosthold, men også meditasjon, detox og trening. Jeg elsker livet og ønsker å feire det! Gjennom mine bøker, kurser, retreater og bloggen ønsker jeg å inspirere og dele av min erfaring og lidenskap. Trine
Arkiv

Oppgi din epost-adresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via epost.