Hurra nyhet om Beautyfood boka

Har du enda ikke kjøpt Beautyfood boken?

 

I dag har vi gode nyheter for de av dere som lenge har ønsket å kjøpe Beautyfood boken vår. Den går nemlig kraftig ned i pris til kr 199,- fra 399,- fra 1 mai. Det gjør at boken nå også har en særdeles god pris når du skal kjøpe gave til både familie og venner :D

 

Nyt solen og dagen ;)

 

2 kommentarer til Hurra nyhet om Beautyfood boka

  • Hurra!
    Jeg skal få mamma til å ta med noen eksemplarer ned til meg i Spania så jeg kan selge den i butikken min. Har vært noen og spurt etter den allerede :)
    Også vil jeg ha mitt eget eks så klart!

    melissa

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blogglistenhits ToppBlogg - toppliste for bloggere
alleoppskrifter.no
Om Trine…
Trine Berge er en av Norges fremste livsstilsveileder innen supermat, rawfood og sunn livsstil. Hun er medforfatter av flere bøker blant annet bestselgerne «Supermat» og «Supersmooties – superhelse på 123». Trine har siden midten av 90 tallet erfart og utprøvd det meste innen kosthold, detox og indre arbeid. I 1998 startet hun firmaet som i dag heter Supernature, Nordens største på supermat. - Jeg er opptatt av en helhetlig livsstil som ikke bare består av supermat, rawfood og et sunt balansert kosthold, men også meditasjon, detox og trening. Jeg elsker livet og ønsker å feire det! Gjennom mine bøker, kurser, retreater og bloggen ønsker jeg å inspirere og dele av min erfaring og lidenskap. Trine
Arkiv

Oppgi din epost-adresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via epost.