Jabbadabbadooo, endelig har vi fått Supersmoothie boken

Skal mye til for å få slå følelsen av å ha den nye boken vår i hendene etter en lang prosess med å få laget den. Vi er uendelig stolte og glade over hvordan den har blitt og gleder oss veldig til å se hvordan dere mottar den og hva dere synes.

 Supersmoothies – Superhelse på 1-2-3

 

 

Boken har en superfin pris på 199 kroner og er full av gode velsmakende oppskrifter på Supersmoothies som gir deg superhelse, overskudd og masse glede. Vi har også fått yndlingsoppskriftene fra en del av våre stjerne-venner både i Norge og USA. Jeg er jo mye over i Los Angeles og der har jeg fått gode venner som er superflinke og dedikerte mennesker.  Chef BeLive er en helt rå  Raw Food Gourmet kokk og Philip McCluskey – raw food ekspert og en engel av en mann som virkelig «walk the talk». Det er en glede å ha dem med i boken vår! Av norske venner som du kanskje kjenner til, har vi blant annet med oss Bertine Zetlitz, Vibeke Klemetsen og Mia Gundersen ;)

Bøkene er nå på full vei ut i både helsekostbutikker og bokhandlere i løpet av noen dager :D Spør etter den i butikken!
XO XO
Trine

16 kommentarer til Jabbadabbadooo, endelig har vi fått Supersmoothie boken

 • Gratulerer!
  Hvilket forlag kan jeg kontakte slik at jeg kan få solgt den i butikken min?

  Melissa

 • Er noen av smoothiene dere har i butikken deres med i boka? De er jo bare fantastiske! ;)

 • gleder meg :-) den skal kjøpes.

  Britt :-)

 • Tjoho!
  Denne har jeg lyst på! Takk for mange gode oppskrifter i de fine bøkene deres.

 • Hei,

  Jeg har en fråga som ikke egentlig passer i denne tråden, men jeg fant ingen relevante, og jeg er desperat etter raskt svar. Hoppas dere kan svare meg likevel:

  For noen veckor siden kjøpte jag en tarmrenskur hos dere. Dr. grey. Pulveret må drikkes omedelbart, så jag får ikke tid til å blande ut pulveret skikkelig. Jag drikker det derfor i store klumper, og det er riktig ekkelt. Har dere tips til hvordan jag gjør dette på riktig måte?

  Tack så mycket!

  R

  • KJøp en Supernature shaker som har en risteball, da shaker du på noen sekunder en blanding som ikke har klumper i seg.
   God klem fra oss og lykke til – Keep up the good work!

 • Får den i morgen på seminaret. Gleder meg!!!!!!!

 • Tack for raskt svar! Lykke til i dag!!!

 • Hei!!
  Takk for en super og inspirerende dag i går! Veldig flott bok!!
  Gleder meg til å ta fatt på oppskriftene! Likte veldig godt at det er eget kapittel for barn.
  Stor klem

 • For en bok <3<3<3 Jeg er frelst!
  Har prøvd flere av oppskriftene og jeg elsker dem :)
  Men jeg lurte på om dere kunne hjelpe meg med en ting..
  Vet dere hvor jeg kan få tak i en sånn liten juicepresse som til og med presser hvetegress og diverse andre av disse små plantene som det ikke er helt lett å presse i en vanlig juicepresse?
  Blir evig takknemlig dersom dere har mulighet på å svare meg på dette :)

  You rock!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blogglistenhits ToppBlogg - toppliste for bloggere
alleoppskrifter.no
Om Trine…
Trine Berge er en av Norges fremste livsstilsveileder innen supermat, rawfood og sunn livsstil. Hun er medforfatter av flere bøker blant annet bestselgerne «Supermat» og «Supersmooties – superhelse på 123». Trine har siden midten av 90 tallet erfart og utprøvd det meste innen kosthold, detox og indre arbeid. I 1998 startet hun firmaet som i dag heter Supernature, Nordens største på supermat. - Jeg er opptatt av en helhetlig livsstil som ikke bare består av supermat, rawfood og et sunt balansert kosthold, men også meditasjon, detox og trening. Jeg elsker livet og ønsker å feire det! Gjennom mine bøker, kurser, retreater og bloggen ønsker jeg å inspirere og dele av min erfaring og lidenskap. Trine
Arkiv

Oppgi din epost-adresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via epost.