Mat er Viktig

De siste årene har det blitt produsert mange dokumentar filmer som forteller viktige historier om hvordan vi har ødelagt maten vår i nyere tid. Foodmatters er en av de beste og har du ikke sett den er det på tide.

 

 

I filmen møter du mange av verdens ledende autoriteter på helse som blandt annet David Wolfe som blir intervjuet om hvordan vi må virkelig åpne opp øyene våre for hvordan matindustrien er og hvor næringsfattig maten vår er. Og hvor viktig det er at du tar kontroll over din helse gjennom om  å være mer bevisst. Filmen er virkelig inspirerende og en film man kan se flere ganger.

Supernature har nå tatt inn filmen, men du kan også se den på nett. Jeg har kjøpt en film rett og slett fordi det er en film jeg synes det er viktig å ha. Og gjerne låne litt bort for å spre det gode budskap ;)

 

Her er link til siden og du kan se gratis de 40 første minuttene av filmen http://foodmatters.tv/

 

Ha en nydelig søndag!

Trine

4 kommentarer til Mat er Viktig

  • Eg er så glad de lenka til Hungry for Change, og ikkje minst til denne filmen!
    Eg viste den til mannen min, som vart inspirert til å legge til, i staden for å trekke frå, som ikkje alltid fungerar like bra når ein er sulten og sliten.

    Vonar eg får høve til å syna den til vener og kjente – berre uroleg for at dei vil avfeia den med å vere ‘amerikansk’. (For me et jo ikkje like mykje sukker og fett og kjøt i Noreg, og maten vår er jo så rein….)

    • Kjempefint at du er med å sprer det gode budskapet Karina! Keep up the good work!! Så lenge du deler av dine erfaringer så er det jo opp til en hver å bestemme seg for hvor mye de vil avfeie eller ikke.. Maten er jo desverre ikke så ren som den burde være.. Klem til deg! :-)

  • Jeg har sett den, og jeg syntes den var veldig bra! :)

  • Hei, JA, den høres jo spennende ut! fin kveld! klem Siv:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blogglistenhits ToppBlogg - toppliste for bloggere
alleoppskrifter.no
Om Trine…
Trine Berge er en av Norges fremste livsstilsveileder innen supermat, rawfood og sunn livsstil. Hun er medforfatter av flere bøker blant annet bestselgerne «Supermat» og «Supersmooties – superhelse på 123». Trine har siden midten av 90 tallet erfart og utprøvd det meste innen kosthold, detox og indre arbeid. I 1998 startet hun firmaet som i dag heter Supernature, Nordens største på supermat. - Jeg er opptatt av en helhetlig livsstil som ikke bare består av supermat, rawfood og et sunt balansert kosthold, men også meditasjon, detox og trening. Jeg elsker livet og ønsker å feire det! Gjennom mine bøker, kurser, retreater og bloggen ønsker jeg å inspirere og dele av min erfaring og lidenskap. Trine
Arkiv

Oppgi din epost-adresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via epost.