Maten på Seminar – Del 2, Desserten

Vi ser dere etterlyser også oppskrift på desserten vi serverte på Superhelse seminaret og vi deler jo gledelig. Desserten var en rå sjokolademousse med litt frukt og Himmelsk  rå vanilje saus (Heavenly raw), de har begge vært publisert på bloggen, men ikke sammen som var en utrolig god kombinasjon.

Rå Sjokolademousse
2 avocado, modne
2 ss Aman Prana extra virgin kokosolje
2 ss Rice bran, Pure planet
2 ss vanilje ekstrakt (eller 1/2 ts rå ekte vanilje pulver)
1 ss balsamico eddik
1/2 ss tamari saus (soyasaus)
1/4 kopp med Supernature rå agave nektar
2-4 ss Gula java kokospalmesukker (brut eller fin) etter smak

Kjøres i en food processor til du har en jevn kremete masse.
Så tilsetter du
3-4 ss Rå kakao, Supernature/Creative Nature
kjøres så igjen food processor til kakaoen er jevnt blandet inn.

La den nå stå helst på kjøling i 30 minutter før du serverer.

Du kan bruke forskjellige bær eller frukt skåret i skiver som pynt. Jordbær, bringebær, passionsfrukt  eller mango passer passer veldig godt.

Ønsker du en litt lysere og mer «milky» variant kan du ta noe mindre kakao i, og 1 ss ekstra av Kokosolje og Rice Bran, nam nam…

 

 

Raw Heavenly Vaniljesaus
2 dl rå cashewnøtter
0,7 dl vann (bland evt inn litt mer helt til slutt hvis du synes den er for kremete)
0,3 dl kokosvann
2 ts rå ekte vaniljepulver
1-2 ss Supernature Agave sirup (smak til etter hvor søt du ønsker den)
1 ts Gula java brut eller fin
1 ts, Purely Carrot (strøken ts)
2 ts Rice bran
1 ts Supernature Leichin
1 ts kokosolje
Ha først nøtter og væske i en bolle og det holder fint å bruke en stavmikser, når du har most dette, blander du inn resten.

Begge oppskriftene holder seg fint noen dager i kjøleskap.
Da har dere fått deilige oppskrifter dere kan prøve ut i helgen ;)

Klem
Trine

4 kommentarer til Maten på Seminar – Del 2, Desserten

 • Heisann! Har et spørsmål til dere som vet.. Begynte med purely greens max for noen dager siden. Etter at jeg startet har jeg fått litt luftsmerter i magen av og til, og er mye på do (noe som egentlig er bra, pga lett forstoppelse før). Det jeg lurer på er om dette bare er en del av reaksjonen i begynnelsen? Vil jo ikke gå rundt med magesmerter heller :) tar 1 ts per dag foreløpig.

  Tusen takk for svar :D

  • Hei Marita!
   Purely Greens Max er laget for å sette i gang magen og fordøyelsen. Høres ut som om du har en liten Detox på gang.. Drikk mer vann, gå litt ned på dosen om det ikke bedrer seg i løpet av en uke. Dette produktet er spesielt laget for oss Nordmenn og er veldig potent. Lykke til! :-)

 • Hei igjen!

  Veldig deilig mat på seminaret, det aller beste var de oppskjærte barene vi fikk når seminaret var slutt! Jeg kunne gjerne tenke meg oppskriften! Da hadde jeg sluttet å spise sjokolade hver dag og erstattet det med en slik «sjokolade bar»! Kan dere please legge ut oppskriften på denne deilig «sjokolade»baren???? PS! Har prøvd meg på sjokolade oppskriften i supermat boka… men den er ikke på langt nær så god som den jeg fikk på seminaret:)

  Klem fra
  Cicilie

  • Hei du,
   Takk for skryt av maten. De barene eller flap jacks som vi kaller dem får du kjøpt på Supersmoothie baren på Supernature Majorstua. Det fins tre stykker og den du fikk på seminaret heter Chocolove og er også min favoritt.
   Stor klem ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blogglistenhits ToppBlogg - toppliste for bloggere
Arkiv