Messen i London

Har nå kommet hjem fra London og hatt en super, men intens tur. Jeg avsluttet med to dager på Natural & Organic Product Show som jeg tidligere har nevnt for dere.

 

Dette er vel 7 året jeg er på messen så jeg kjenner til mesteparten av det som stilles ut, men det er jo alltid nye og spennende produkter for hvert år. Sist år var det mest sjokolade som var av nye ting, men i år var det helt klart mer raw food generelt som var av mest spennende nyheter og mye kokosvann overalt. Så gøy å se at dette virkelig er kommet for å bli og se hvordan bransjen utvikler seg. Pakningene og produktene på raw food er generelt av høyere kvalitet og bedre design. Det jeg også  legger merke til er at supermat som nå har blitt så populært med  mange aktører  der møter du mer og mer  business typen som har mer interesse av penger og volum, enn hjerte og dedikasjon for supermat. Men for raw food er dette enda såpass krevende og nytt at  her finner du veldig dedikerte mennesker og gjerne personen selv som har utviklet produktet. Slik var det også bare for 2-3 år siden på supermat.

Det var også en del nye aktører innen hud og skjønnhet og som ellers stiller jeg høye krav, men litt mer skeptisk . Her er det ofte mye god design, men ikke godt nok innhold, eller motsatt, at det er bra innhold og dårlig design. Når det kommer til hud og kroppspleie er det like viktig at det både lukter godt, ser bra ut og har en høy kvalitet på innhold. Og min erfaring at det skal litt til for å kunne lage en virkelig god serie. Spesielt for hudpleie, kroppspleie er lettere. Jeg fant noen serier av interesse, men disse må jeg prøve ut og sjekke nøye for jeg tar avgjørelser.

Jeg har helt klart funnet en del nye produkter, men kan ikke røpe nå hva det er. Men det får dere både se og høre masse om når alt er på plass. Tenker de første produktene vil starte å komme til Supernature i mai og utover sommer og tidlig høst. Det er alltid mye som skal gjøres når man skal finne nye produkter og aktører både ut fra våre egne kriterier og for at det skal være lovlig for salg i Norge.

 

Jeg besøkte også en del av Supernature leverandører, messen er også en god mulighet til å si hei og høre hva siste nytt er. Og her er Richard fra populære Ombars, vår mest populære rå sjokolade.

 

Her er Shazzie, Englands raw food dronning og hun fortalte at hun er i gang med et fjernsynsprogram. RÅ DAME!

 

Her er Inger-Lene fra Supernature og jeg ferdig med første dag – vi er litt sliten, men lykkelige

Da er det over og ut med London for denne gang. Jeg har storkost meg hvert eneste minutt og gleder meg bare til neste gang jeg skal tilbake. Alltid steder jeg ikke får tid til å dra innom, men som bare gjør det enda mer hyggelig ved neste mulighet. Men jeg har fått masse inspirasjon og både meg og magen min er full av nye herlige opplevelser og inntrykk.

God Påske!

xoxo
Trine

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blogglistenhits ToppBlogg - toppliste for bloggere
alleoppskrifter.no
Om Trine…
Trine Berge er en av Norges fremste livsstilsveileder innen supermat, rawfood og sunn livsstil. Hun er medforfatter av flere bøker blant annet bestselgerne «Supermat» og «Supersmooties – superhelse på 123». Trine har siden midten av 90 tallet erfart og utprøvd det meste innen kosthold, detox og indre arbeid. I 1998 startet hun firmaet som i dag heter Supernature, Nordens største på supermat. - Jeg er opptatt av en helhetlig livsstil som ikke bare består av supermat, rawfood og et sunt balansert kosthold, men også meditasjon, detox og trening. Jeg elsker livet og ønsker å feire det! Gjennom mine bøker, kurser, retreater og bloggen ønsker jeg å inspirere og dele av min erfaring og lidenskap. Trine
Arkiv

Oppgi din epost-adresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via epost.