Verdens beste popcorn

Det er lørdag og i kveld skal vi en gjeng på kino og se Men In Black III – 3D så klart…

 

 

I vesken min har jeg tatt med godsaker, Choco Love Smoothie og poppet verdens beste popcorn og sunneste… Jeg bruker da Aman Prana extra virgin kokosolje som fremdeles har de gode egenskapene inntakt selv etter poppingen og gjør at popcornet smaker himmelsk. Siden kokosolje er bra for forbrenning og kolestrol så kan du ha i så mye du vil….  Så salter jeg med Himalaya salt.

Her er en link jeg fant om popcorn http://www.vg.no/helse/artikkel.php?artid=570461

Ha en fin lørsdagskveld:)

Trine

2 kommentarer til Verdens beste popcorn

  • Nam, hjemmepoppet popcorn er så godt!! Jeg topper alltid popcornet med himalayasalt og næringsgjær/nutritional yeast eller bjæst som det selges som i Norge, naaaaaaam!!! :)

  • Popcorn poppet i kokosolje er sååå godt!! Og med masse himalayasalt på toppen- nam!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blogglistenhits ToppBlogg - toppliste for bloggere
alleoppskrifter.no
Om Trine…
Trine Berge er en av Norges fremste livsstilsveileder innen supermat, rawfood og sunn livsstil. Hun er medforfatter av flere bøker blant annet bestselgerne «Supermat» og «Supersmooties – superhelse på 123». Trine har siden midten av 90 tallet erfart og utprøvd det meste innen kosthold, detox og indre arbeid. I 1998 startet hun firmaet som i dag heter Supernature, Nordens største på supermat. - Jeg er opptatt av en helhetlig livsstil som ikke bare består av supermat, rawfood og et sunt balansert kosthold, men også meditasjon, detox og trening. Jeg elsker livet og ønsker å feire det! Gjennom mine bøker, kurser, retreater og bloggen ønsker jeg å inspirere og dele av min erfaring og lidenskap. Trine
Arkiv

Oppgi din epost-adresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via epost.