Vi elsker søte rå saker

I dag fikk jeg med meg denne herligheten av en  bok hjem  «RawCake» av  danske Caroline Fibæk.  Supert at det kommer  flere bøker om raw food på norsk!

 

 

Skal helt klart prøve noen oppskrifter fra den nå til helgen når vi kommer hjem fra Harstad. Tenkte jeg skulle prøve ut Goji- og Jordbærgranité først, men ettersom jeg blar i boken er det den ene fristelsen etter den andre så hvem vet hva jeg lander på. Granité er en enkel form for sorbet og jeg elsker oppskrifter som er gjort i en fei.  Så når jeg  plutselig  får lyst på noe godt, kan jeg på 15 min lage noe som er godt og sunt – det er bare lekkert! Det tar jo lenger tid å gå på butikken å kjøpe noe… Jeg deler  denne med dere så kan dere også prøve ut!

 

Goji- og Jordbærgranité

Per person

1 dl fryste jordbær
1/2 håndfull gojibær
ev. litt agave sirup eller honning hvis du ønsker mer sødme

Topping
Gojibær
kakaonibs

Kjør alle ingrediensene i en blender til en kald is. Server sorbeten i flotte glass. Dryss over dine favorittsuperfoods, f.eks. gojibær og kakaonibs eller tørkede morbær.

 

Et siste tips – du kan fint bytte ut jordbær med bringebær – i vår første bok supermat har vi et goji syltetøy med bringebær og det er en nydelig kombinasjon.

 

Enjoy!

Klem
Trine

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blogglistenhits ToppBlogg - toppliste for bloggere
alleoppskrifter.no
Om Trine…
Trine Berge er en av Norges fremste livsstilsveileder innen supermat, rawfood og sunn livsstil. Hun er medforfatter av flere bøker blant annet bestselgerne «Supermat» og «Supersmooties – superhelse på 123». Trine har siden midten av 90 tallet erfart og utprøvd det meste innen kosthold, detox og indre arbeid. I 1998 startet hun firmaet som i dag heter Supernature, Nordens største på supermat. - Jeg er opptatt av en helhetlig livsstil som ikke bare består av supermat, rawfood og et sunt balansert kosthold, men også meditasjon, detox og trening. Jeg elsker livet og ønsker å feire det! Gjennom mine bøker, kurser, retreater og bloggen ønsker jeg å inspirere og dele av min erfaring og lidenskap. Trine
Arkiv

Oppgi din epost-adresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via epost.