Viktig dokumentar om Coctaileffekten

Så nettopp en bra, men skremmende, dokumentar på NRK som heter «Underkastelsen»  om kjemikaliene som tilføres oss gjennom mat, drikke og forurensning. Dette er en viktig film og få med seg og du kan se den på NRK nett tv innen 6 mai, så du har noen dager på deg.

 

I blodet til, Stefan Jarl som har laget denne filmen fant man 70 kjemikalier uten å «fin regne», legen antar at man da vil ha kommet opp i noen hundre kjemikalier… De finner at Stefan har for høyt innhold av kvikksølv, PCB og DDT og en hel rekke andre giftige kjemikalier. Stefan har et unormalt høyt innhold da de fleste har i dag mellom 45 og 50 ulike kjemikalier i kroppen som har blitt tilført gjennom mat, drikke, forurensing osv. De fleste er farlige i høye doser, noen er farlige i små. Ingen vet noe om samspillet mellom disse.

I filmen forteller det Svenske mattilsynet at de finner i dag sprøytemiddelrester i 2/3 deler av grønnsaker de sjekker og  i en chilipepper fant de 29 forskjellige typer sprøytemidler.

Det er et skremmende bilde man blir bevisstgjort gjennom filmen om hvordan vi lever i dag og hva slags konsekvenser vi vil se fremover. Jeg er utrolig glad for at jeg har skapet mitt fullt av supemat som Chlorella og Ionic Elements som hjelper kroppen å rense ut disse kjemikaliene og viser hvor viktig det er for oss alle å ta supermat og være bevisst på å velge økologisk mat.

Og visste du at  EU nylig høynet grensene for hvor mye giftrester, som kan godtas i matvarene. Norske myndigheter aksepterer de nye grensene og sier det er helt ufarlig. http://www.oikos.no/newsread/news.asp?docid=12325&wce=lag_ren_mat

 

Her er link til filmen http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/843455/

 

9 kommentarer til Viktig dokumentar om Coctaileffekten

 • uff,skremmende….Bruker spirulina,kamut og best of greens kvar dag,og har litt lyst å prøve chlorella og,men blir det litt mykje? Vil ikkje kutte ut noko av det eg alt bruker,er SÅ fornøyd.Er endeleg «meg sjølv» igjen.Takk for alle gode råd her på bloggen.

  Britt :-)

  • Ja det er en viktig dokumentar!
   Kjempefint at du bruker så mye Greens :-)
   Går fint å bruke Chlorella også, bare start på lav dose og gå forsikt opp til anbefalt daglig dose over litt lengre tid :-)
   Hyggelig å høre at du setter pris på bloggen vår!
   Stor klem til deg :-)

 • Takk fot svar :-) er det ok å ta alt på ein gong,eller meir fornuftig å dele opp i fleire «drinker»? syns det er praktisk og hive alt innpå før eg går i dusjen om morgonen ;-) så lager eg smoothies med meir supermat :-)

  Britt:-)

  • Fine Britt,
   Det går bra om du tar en om morgenen, men det går enda bedre om du tar to shakes/supersmoothies om dagen :)
   Klem fra oss

   • ok:- eg tar no 1 ts av kvart pulver kvar morgon,kan eg då gjenta det ein gong til i løpet av dagen? har eg forstått rett? Er så glad eg har «funnet» dere,supre damer:-)

    Britt:-)

 • prøver igjen……er litt usikker på svar her før. Har nettopp begynt å ta chlorella,så då tar eg 4ts med ulike greens kvar morgon,men meiner de at eg bør dele det i to shaker eller lage to shaker med 4ts pr porsjon? mulig eg er litt treg i oppfattelsen her….hehe…

  Britt :-)

  • Hei Britt,
   Det skulle ikke være noe i veien for at du tar 1 ts av hver to ganger pr dag. Men husk å lytt til intuisjonen og kroppen din ;)
   Klem fra oss!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blogglistenhits ToppBlogg - toppliste for bloggere
alleoppskrifter.no
Om Trine…
Trine Berge er en av Norges fremste livsstilsveileder innen supermat, rawfood og sunn livsstil. Hun er medforfatter av flere bøker blant annet bestselgerne «Supermat» og «Supersmooties – superhelse på 123». Trine har siden midten av 90 tallet erfart og utprøvd det meste innen kosthold, detox og indre arbeid. I 1998 startet hun firmaet som i dag heter Supernature, Nordens største på supermat. - Jeg er opptatt av en helhetlig livsstil som ikke bare består av supermat, rawfood og et sunt balansert kosthold, men også meditasjon, detox og trening. Jeg elsker livet og ønsker å feire det! Gjennom mine bøker, kurser, retreater og bloggen ønsker jeg å inspirere og dele av min erfaring og lidenskap. Trine
Arkiv

Oppgi din epost-adresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via epost.